Det bedste valg en virksomhed kan tage.

Mit navn er Christina Aagot Møller og jeg har i det sidste halvandet år studeret Innovation og Entrepreneurship på Erhvervsakademiet i Næstved. Jeg har altid været grebet af de sociale medier og jeg har derudover en vis erfaring indenfor dette felt.

signature

1.

Personlig konsulent

Selvom jeg har stor ekspertise inden for online marketing, sætter jeg en stor dyd i at møde mine kunder i øjenhøjde. På den måde kan du altid forstå min kommunikation.

2.

Lige efter dit ønske

Jeg tilrettelægger min tid og dine ønsker, lige som du vil have det. Det betyder, at jeg er enormt fleksibel, og oftest kan tilpasse mig efter dit skema.

3.

Uforpligtende samtale

Jeg tilbyder alle mine kunder en gratis time, hvor vi snakker om, hvad jeg kan gøre, for netop din virksomhed. Sammen finder vi den bedste løsning.

Tilgængelige services

Facebook & Instagram Ads

Facebook er det største sociale medie med cirka 4 millioner brugere i Danmark. Derfor er der stor sandsynlighed for, at din målgruppe er til stede dér. Klik, og læs mere om denne service.
Læs mere

SoMe-Håndtering

Er du ikke den skarpeste til det med opslag på fx Facebook & Instagram, og synes du det er lidt kompliceret? Så kan du overlade dine sociale medier til mig. Jeg er nemlig ekspert inden for området.
Læs mere

Idé til virkelighed

Vi står lige nu i en situation verden over. En situation som har gjort vores hverdag mere digital end nogensinde før. Tilbage i foråret kom ændringerne grundet Covid-19 som gjorde, at vi nu stod over for en ny realitet. En realitet som har skabt store forandringer, blandt andet har det skabt nye forbrugertendenser i samfundet. Ikke kun blandt privatbrugerens trang til, at bevare sociale forbindelser. Men ligeledes også et virkemiddel som kan hjælpe virksomheders position på markedet – med andre ord; Synliggøre virksomheders identitet endnu mere. Du kan måske relatere til dette; For mange virksomheder kan det dog være svært, at få alle deres tanker og ideer implementeret på de sociale medier, fordi der ganske enkelt ikke er den nødvendige tid til, at sætte sig ned og fordybe sig i det.

Det kræver tid og ikke nok med tid, så kræver det også, at man som virksomhed har styr på de sociale medier og ved hvad deres slutbrugere vil have, med dette faktum, at skabe værdi for slutbrugeren.

Og det er hér Christina A kommer ind i billedet.
 Christina A er et konsulentfirma, der har til formål, at afdække kundens behov i forhold til promovering af virksomheder på de sociale medier. Det er vigtigt for mig, at skabe større synlighed for mine potentielle kunder, deres produkter samt ydelser. Samtidig skal Christina A sørge for nyttigt indhold på kundernes platforme – skabe engageret indhold så jeres slutbrugere fastholdes.

icon-1@2x

Hvorfor I skal vælge mig til denne opgave i jeres virksomhed?
Det er de færreste, som har en innovativ tankegang. At kunne tænke ud af boksen og skabe noget nyt – dette er en kompetence som jeg i den grad besidder og jeg kan garantere at dette vil smitte af på det arbejde som jeg kommer til at udføre i netop din virksomhed.

Lad os synliggøre jeres Facebook og Instagram platforme i fælleskab – jeg stopper ikke før mine kunder er tilfredse.

KONTAKT MIG