Bag om konceptet, Christina A

Det kan være svært for mange virksomheder, både at skulle koncentrere sig om selve forretningen, planlægning og styring af markedsføringen bag. Og det er hér Christina A kommer ind i billedet.

Christina A er et konsulentfirma der har til formål, at afdække kundens behov i forhold til promovering på de sociale medier. Det er vigtigt for mig, at skabe større synlighed for jer, mine kunder, jeres produkter og ydelser. Samtidig skal Christina A sørge for nyttigt indhold på platformene – skabe engageret indhold så slutbrugererne fastholdes.

Likes og followers er ikke dét der tæller, men i stedet betalende slutbrugere, og det er dét der skal skabes. Der skal skabes vækst og stabilitet.

Christina A tilbyder hjælp til små -og mellemstore virksomheder indenfor tøj, skønhed og livsstil.

1.

Personlig konsulent

Selvom jeg har stor ekspertise inden for online marketing, sætter jeg en stor dyb i at møde mine kunder i øjenhøjde. På den måde kan du altid forstå min kommunikation.

2.

Lige efter dit ønske

Jeg tilrettelægger min tid og dine ønsker, lige som du vil have det. Det betyder, at jeg er enormt fleksibel, og oftest kan tilpasse mig efter dit skema.

3.

Uforpligtende samtale

Jeg tilbyder alle mine kunder en gratis time, hvor vi snakker om, hvad jeg kan gøre, for netop din virksomhed. Sammen finder vi den bedste løsning.

Indfri dit vækstpotientale!

Mange virksomheder får ikke indfriet sit fulde vækstpotentiale, enten fordi de ikke har de rette kompetencer inden for online marketing, eller fordi de ikke får den rette hjælp. Du kan undgå at lave den samme fejl – ved at tage kontakt til mig!

Brug tid på dét, du er bedst til!

Succesfuld online marketing kræver erfaring og stor ekspertise inden for faget. Jeg har igennem min uddannelse og erfaring opnået en vis ekspertise, hvilket gør mig i stand til at vækste din forretning.

KONTAKT MIG
icon-1@2x

Hvem er jeg?

Mit navn er Christina Aagot Møller, jeg er 25 år gammel. Jeg er uddannet Serviceøkonom og har senere hen taget en topup med speciale i innovation og entrepreneurship.

KONTAKT MIG